Părerea
experților

Iată ce spun experții în fertilitate despre experiențele lor cu PROFERTIL® pentru femei

Dr. Eva Lehner-Rothe
Specialist Obstetrică-Ginecologie

La nivel mondial, aproximativ 15% din cupluri se confruntă deja cu problema incapacității de a avea copii. Printre cauze este și amânarea deciziei de a fi părinte din ce în ce mai mult. Prin urmare, vârsta joacă un rol cheie în fertilitate. PROFERTIL® pentru femei este o „pilula de fertilitate”, cu efecte dovedite prin studii, pentru femeile care doresc să aibă copii. Începând cu vârsta de 30 de ani, adesea, acidul folic nu mai este suficient. Datorită combinației speciale de micronutrienți a PROFERTIL® pentru femei, fertilitatea feminină poate fi îmbunătățită în mod natural, fără hormoni. Pe lângă datele studiului clinic, experiența mea mi-a arătat că PROFERTIL® pentru femei poate ajuta femeile să rămână însărcinate. Experiența mea cu PROFERTIL® pentru femei, pe care personal l-am încercat când am dorit să rămân însărcinată: 2 sarcini fără complicații și nașterea celor 2 fii, Lorenz și Vinzenz

https://www.evarothe-gyn.at/

Conf. Priv.Doz. Dr. Johannes Ott
Conferențiar Obstetrică-Ginecologie

“Îmi amintesc de o pacientă, o domnișoară de 25 de ani, care de 2 ani încerca să rămână însărcinată. Din păcate, avea SOP foarte sever, aproape fără menstruație, aproape fără ovulații. Pacienta încercase diverse alte terapii pentru a avea copii, pe care parțial nu le-a tolerat sau care, parțial, nu au ajutat-o. I-am prescris PROFERTIL® pentru femei și a avut noroc că menstruația și ovulația au redevenit regulate. După 7-8 luni de utilizare a PROFERTIL® pentru femei, a rămas însărcinată pe cale naturală. Acum, că a trecut ceva timp, pot spune că are o fetiță veselă și plină de viață.

https://diegynaekologin.at

Univ.-Prof. Dr. Stefan Jirecek
Professor of Obstetrics and Gynecology

“Recent studies have shown that the quality of oocytes, fertilized eggs and embryos was significantly increased. Furthermore, there are positive changes in blood glucose levels, cholesterol and hormonal balance by taking PROFERTIL® female. The development of the embryo can be improved by folic acid, because above all, thanks to its increased dosage compared to other products, neural tube defects can be more likely prevented. Therefore I recommend to take PROFERTIL® female, preferably three months before the desire to have a child begins.

https://www.kinderwunschzentrum-doebling.at/

Dr. Doris Linsberger
Specialist Obstetrică-Ginecologie

“Dorința de a avea copii mai târziu nu mai este o raritate în zilele noastre, conform datelor de la biroul de statistică din Austria. În 1987, vârsta medie a mamelor la prima sarcină în Austria era de 24,4 ani. Această cifră a crescut deja la 29,9 ani în 2019. Iar tendință continuă. Cu toate acestea, probabilitatea unei sarcini scade odată cu vârsta. Multe femei așteaptă mai mult pentru a avea copii, dar adesea își doresc o opțiune fără hormoni pentru a-și sprijini fertilitatea în mod natural. În astfel de cazuri recomand clar PROFERTIL® pentru femei. Compoziția a fost confirmată în mai multe studii. De-a lungul timpului, am avut ocazia să observ, de exemplu, că în cazul ciclurilor menstruale neregulate, administrarea PROFERTIL® pentru femei duce la menstruații mai regulate. Pacienta poate, astfel, urmări acest lucru cu ușurință și singură. Ciclurile ovulatorii reprezintă o condiție prealabilă importantă pentru apariția unei sarcini.”

https://ordination-drdoris-linsberger.business.site/

Și dvs. vă puteți împărtăși experiența cu noi

În calitate de expert, recomandarea PROFERTIL® pentru femei a fost de succes?
Împărtășiți-vă experiența și continuați povestea de succes.