Începând de la vârsta de 35 de ani
nivelul AMH și fertilitatea scad

Vestea cea bună pentru femeile de peste 35 de ani vine de la PROFERTIL® pentru femei

Pentru femeile cu vârsta peste 35 de ani sau care suferă de SOP,
valoarea AMH este esențială.

PROFERTIL® pentru femei crește nivelul AMH atunci când este prea scăzut la femeile cu vârsta de 35+ și scade, de asemenea, nivelul AMH atunci când este prea ridicat la femeile afectate de SOP. O valoare AMH în intervalul verde (aprox. 1,0 până la sub 6,0 ng/ml) indică condiții bune pentru fertilitatea feminină.

Ficicioglu C. et al.; Gynecol Endocrinol (2014) May;30(5):372-6.
Merdassi G. et al.; Fertil Steril (2013) Sept;100(3):S157.

STUDIU: Gomez R,et al. The influence of AMH on IVF success. Arch Gynecol Obstet. 2016

Dovedit științific:
După 35 de ani, nivelul AMH și fertilitatea pot atinge un interval critic.

Valoarea AMH (hormon anti-müllerian) este un indicator al fertilității feminine și poate fi esențială pentru succesul unui tratament FIV. Un nivel scăzut de AMH poate indica o rezervă scăzută de ovule, deoarece nivelul AMH seric este puternic corelat cu numărul de foliculi în creștere.*

*Gomez R,et al. The influence of AMH on IVF success. Arch Gynecol Obstet. 2016

Vești bune pentru femeile cu vârsta peste 35 de ani:
PROFERTIL® female crește nivelul de AMH și
grosimea endometrului

Lipovac M. et al., The effect of micronutrient supplementation on serum anti-Mullerian hormone levels: a retrospective pilot study. Gynecol Endocrinol. 2022 Apr;38(4):310-313.

PROFERTIL® female ajută în protecția ovarelor și susținerea foliculogenezei: Un ciclu menstrual regulat și ovulația regulată demonstrează beneficiile efectului antioxidant al PROFERTIL® female la nivelul în interiorul ovarelor.

STUDIU: Lipovac M. et al., The effect of micronutrient supplementation on serum anti-Mullerian hormone levels: a retrospective pilot study. Gynecol Endocrinol. 2022 Apr;38(4):310-313.

Un ciclu menstrual regulat cu ovulație este o condiție prealabilă importantă pentru a rămâne gravidă: PROFERTIL® female poate ajuta la reglarea ciclului menstrual cu ovulație.

Reglarea ciclului menstrual

Optimizarea duratei fazei luteale după un regim de 3 luni (definită ca perioada de la ovulație până la menstruație)

Un ciclu regulat poate fi observat cu ușurință.

Restabilește regularitatea ovulației

Regularitatea ovulației a fost îmbunătățită (datată în ziua 15 sau verificată cu testul LH și măsurată prin ecografie transvaginală).

Lipovac M. et al., The effect of micronutrient supplementation on serum anti-Mullerian hormone levels: a retrospective pilot study. Gynecol Endocrinol. 2022 Apr;38(4):310-313.