Creșterea șanselor
de a rămâne însărcinată

Creați condițiile optime pentru
fertilitatea feminină

Trebuie precizat că PROFERTIL® pentru femei nu este o vitamină prenatală, ci mai degrabă o „pilulă de fertilitate” cu eficacitate dovedită prin studii. Acest lucru înseamnă: PROFERTIL® pentru femei se administrează până la apariția sarcinii (anterior concepției) pentru a crea condițiile optime pentru mamă și făt în această perioadă.

Sănătatea fizică a femeii este esențială pentru dezvoltarea cu succes a embrionului. Acest lucru include și un metabolism matern echilibrat. Cu cât pregătirea este mai bună, cu atât sunt mai mari șansele de a avea o sarcină reușită și, mai ales, armonioasă. Formula PROFERTIL® pentru femei dovedită de studii poate contribui la îmbunătățirea calității embrionare. Acest lucru este asociat cu capacitatea ovulului fecundat de a se implanta în mucoasa uterului. Studiile clinice au demonstrat efectul de îmbunătățire a fertilității al PROFERTIL® pentru femei prin șansele crescute de a avea o sarcină de succes.

Motive posibile pentru calitatea slabă a embrionului:

Parametrii anormali ai spermatozoizilor, cum ar fi un grad ridicat de fragmentare a ADN-ului, care nu sunt vizibile la analiza standard a spermei (spermiogramă), pot afecta negativ dezvoltarea embrionară. Acest lucru poate duce chiar la avort spontan.

Calitatea slabă a ovulelor, care are la bază vârsta înaintată, dezechilibrul hormonal sau supraponderalitatea, trebuie, de asemenea, luată în considerare drept cauză la fel ca și defectele genetice embrionare și diversele infecții. Șansa de a avea un copil este redusă de aceste cauze.

Un studiu desfășurat la Spitalul Universitar din Viena a analizat și confirmat sprijinul oferit de PROFERTIL® pentru femei. Participantele din grupul de control au primit zilnic 400 mcg de acid folic. Acest lucru a arătat clar că, în comparație cu suplimentarea acidului folic, există în plus și o nevoie de micronutrienți, care sunt prezenți în proporții echilibrate în PROFERTIL® pentru femei și care pot avea un efect pozitiv asupra calității embrionului.

Rezumatul rezultatelor pentru PROFERTIL® pentru femei comparativ cu grupul de control (400 mcg de acid folic):

 • Rata de fertilizare semnificativ mai mare
 • Număr semnificativ mai mare de embrioni de înaltă calitate
 • Calitatea embrionară îmbunătățită
 • Tendință către o rată mai mare de sarcină clinică

PROFERTIL® pentru femei poate reduce riscurile pentru viitoarea mamă și copil:

 • Fertilitate îmbunătățită
 • Reglarea ciclului menstrual
 • Optimizarea maturării ovulelor
 • Condiții mai bune pentru implantare

PROFERTIL® pentru femei poate reduce riscurile pentru viitoarea mamă și copil:

 • Sprijină dezvoltarea embrionară
 • Protecție împotriva spina bifida
 • Sprijin pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului și a vederii
 • Pregătire optimă a viitoarei mame
 • Protecție împotriva preeclampsiei și a avortului spontan

Mod de administrare PROFERTIL® pentru femei:

1 capsulă moale și 1 comprimat luate în mod regulat cu lichid, de preferință în timpul mesei sau după masă. Administrarea va dura de la apariția dorinței de a avea copii până când apare sarcina dorită. Trebuie menționat că produsul trebuie luat sub supraveghere medicală.

Cauzele infertilității diagnosticate:

Cauzele infertilității sunt foarte complexe și afectează în mod egal bărbații și femeile. În special, ceasul biologic nu poate fi dat înapoi. Cu toate acestea, există opțiuni care să ofere sprijinul necesar. De exemplu, formula cu eficacitate dovedită a PROFERTIL® pentru femei.

La femei, vârsta fiziologică conform datei de naștere și, în consecință, vârsta ovulelor, a căror calitate și cantitate se reduce după 30 de ani, sunt printre cei mai frecvenți factori de infertilitate.

La bărbați, calitatea scăzută a spermei este una dintre principalele probleme care apare frecvent odată cu vârsta înaintată. Există un risc crescut de fragmentare a ADN-ului spermatozoizilor la bărbații de peste 35 de ani.

Din moment ce nu putem da ceasul biologic înapoi, trebuie să acceptăm aceste cauze și să ne folosim cele mai bune resurse pentru a împlini dorințele cuplurilor de a avea copii.

Cauze ale scăderii fertilității la femei

Cauzele care pot fi tratate includ trompe uterine blocate, chisturi și fibroame, precum și tulburări hormonale, menstruație afectată și hipotiroidismul sau hipertiroidismul (subactivitate sau hiperactivitate tiroidiană). În plus, se pot trata și perturbările maturării foliculilor și a ovulelor, endometrioza (țesut similar cu mucoasa uterină, dar care crește în afara uterului), precum și afecțiuni ale sistemului imunitar și infecțiile cu chlamydia.

Cauze ale scăderii fertilității la bărbați

Sterilitatea masculină se manifestă prin deficitul de spermatozoizi cu formă normală și cu motilitate bună, și anume o calitate slabă a spermei în ansamblu. Sperma poate fi testată prin spermiogramă.

Cauzele scăderii calității spermei includ, printre altele, consumul de nicotină și alcool și supraponderabilitatea. Venele varicoase de la nivelul testiculelor (varicocel), testiculele necoborâte, precum și infecțiile sau operațiile suferite la nivelul testiculelor, pot afecta negativ calitatea spermei.

Următorii factori pot afecta și bărbații și femeile:

În cazul în care echilibrul psihologic este perturbat, din cauza stresului, suprasolicitării, sau chiar a așteptărilor exagerate, dorința de a avea copii rămâne deseori neîmplinită. Cancerul, chimioterapia și diabetul pot reduce la rândul lor fertilitatea. Nu în ultimul rând, infertilitatea genetică poate fi uneori diagnosticată drept cauză.

Ce soluții sunt disponibile pentru a crește fertilitatea?

Fertilitatea feminină poate fi sprijinită în mod natural printr-un aport de micronutrienți prin utilizarea PROFERTIL® pentru femei. „Pilula de fertilitate” cu eficacitate dovedită nu conține hormoni.

Medicii pot propune următoarele opțiuni de tratament în combinație cu gestionarea dietei cu PROFERTIL® pentru femei:

 • Tratamentul hormonal
 • Inseminarea
 • FIV (fertilizare in vitro = fertilizare în laborator)
 • ICSI (injectare intracitoplasmatică de spermă = injectare directă a spermei în citoplasma ovulului)
 • TESE (extracția testiculară a spermei = extracția spermatozoizilor din țesutul testicular pentru tratamentul fertilității)

Cum poate PROFERTIL® pentru femei să ajute la creșterea șanselor de a rămâne însărcinată?

PROFERTIL® pentru femei poate sprijini ovulația astfel încât ovulul să fie transportat prin trompele uterine către uter. În plus, administrarea de PROFERTIL® pentru femei poate regla ciclul menstrual și permite implantarea ovulului în uter. Acest lucru este valabil și în cazul în care au fost diagnosticate semne clinice de sindrom ovarian polichistic (SOP – tulburări ale ciclului hormonal feminin).

Numeroase studii clinice au dovedit sprijinul pe care PROFERTIL® pentru femei îl oferă fertilității feminine.