Ce este
Profertil pentru femei?

„Pilula de fertilitate” cu eficacitate dovedită prin studii pentru un ciclu menstrual regulat cu ovulație

PROFERTIL® pentru femei este o „pilulă de fertilitate” cu eficacitate dovedită prin studii. Studiile clinice au arătat sprijinul pe care aceasta îl oferă fertilității feminine. PROFERTIL® pentru femei trebuie luat sub supraveghere medicală din momentul în care apare dorința de a avea copii și până la apariția sarcinii.

PROFERTIL® pentru femei susține fertilitatea femeilor care își doresc să aibă copii, în special a celor cu vârste peste 30 de ani.

Datorită ingredientelor coordonate cu precizie și a profilului acestora activ, corpul femeii este optim pregătit pentru sarcină. PROFERTIL® pentru femei este o combinație unică de micronutrienți atent selecționați cu eficacitate dovedită clinic destinat femeilor care doresc să creeze condițiile optime pentru o sarcină reușită într-un mod natural. PROFERTIL® pentru femei poate fi luat și pe parcursul perioadei premergătoare, dar și în timpul tratamentului FIV, pentru a sprijini gestionarea dietei. Formula ajută corpul femeii prin furnizarea țintită a substanțelor nutritive necesare și poate îmbunătăți fertilitatea.

PROFERTIL® pentru femei pentru un ciclu menstrual regulat cu ovulație

În prima jumătate a ciclului menstrual, dominată de estrogeni, organismul își ia măsurile de precauție pentru un posibil început de sarcină.

Acest lucru înseamnă: Ovulul se maturizează în ovar, iar mucoasa uterină începe să se dezvolte. A doua jumătate a ciclului menstrual este inițiată odată cu ovulația în a 14-a zi. Această jumătate este dominată de progesteron. Ovulul este transferat prin trompa uterină în uter. Fecundarea poate avea loc în acest fel. Progesteronul, un hormon luteal, împiedică pierderea mucoasei uterine. Astfel, continuarea sarcinii este asigurată în primele zile. Acest proces este sprijinit de PROFERTIL® pentru femei, cu formulare eficace dovedită prin studii.

Implantare optimă

Odată ce ovulul fecundat a ajuns în uter, acesta trebuie să se fixeze în mucoasa uterină pregătită. Pierderea mucoasei interioare a uterului este în acest moment suprimată prin furnizarea constantă de progesteron. În caz contrar, sarcina nu poate continua. În această fază incipientă, embrionul este încă foarte sensibil. Deteriorarea materialului acestuia genetic poate duce la sfârșitul sarcinii. PROFERTIL® pentru femei sprijină implantarea ovulului în mucoasa uterină.

De ce ar trebui luat PROFERTIL® pentru femei?

Aproximativ 15% dintre cuplurile care își doresc copii, nu îi pot avea, în ciuda actului sexual regulat neprotejat. Cauzele sunt în egală măsură datorate ambilor parteneri. În acest sens, vârsta joacă un rol decisiv. La femei, fertilitatea scade, în special, după 30 de ani.

De obicei, infertilitatea are la bază un cumul de mai mulți factori. De asemenea, există doar câteva zile disponibile pe lună pentru o fecundare de succes. Alți factori importanți, care nu sunt întotdeauna compatibili, includ un ciclu menstrual regulat, maturarea ovulului și a spermatozoizilor, precum și ovulația și implantarea ovulului fecundat în mucoasa uterină.

Prin combinația sa de micronutrienți dovedită prin studii, PROFERTIL® pentru femei susține și crește șansele de sarcină în mod demonstrabil.

PROFERTIL® pentru femei oferă corpului femeii care își dorește să aibă copii exact ceea ce are nevoie.

Fertilitatea este un proces complex care poate fi influențat atât de factori interni (de ex. hormonali), cât și de factori externi (inclusiv factori de mediu nocivi). O administrare echilibrată și țintită de micronutrienți, pentru care există o nevoie crescută, este, astfel, importantă pentru susținerea tuturor parametrilor necesari pentru concepție și o sarcină de succes.

PROFERTIL® pentru bărbați și femei

Combinația acestor două produse, cu eficacitate dovedită prin multiple studii, sprijină cuplurile în încercarea lor de a avea un copil planificat.

PROFERTIL® pentru femei:

Pregătește în mod optim pentru sarcină femeile cu sindrom ovarian polichistic (SOP), care își doresc să aibă copii.

Îmbunătățește calitatea embrionară

Sporește probabilitatea unei concepții reușite

Studiile au demonstrat că PROFERTIL® pentru femei este superior acidului folic în ceea ce privește îmbunătățirea fertilității feminine.

PROFERTIL® pentru bărbați:

Îmbunătățește toți parametrii spermatozoizilor relevanți pentru sarcină

Reduce fragmentările de ADN din spermatozoizi

Sprijină concepția și sarcina de succes