De ce PROfertil feminin?

O parte din cuplurile de vârstă fertilă au probleme în a concepe un copil, în ciuda faptului că au o viata sexuală regulată. Cauza neîmplinirii dorinței de a avea un copil se poate gasi la femei (factorul „feminin”), la bărbați (factorul „masculin”) sau într-o combinație a celor două. Datorită educației, dezvoltării profesionale și alegerii partenerului, multe cupluri se hotărăsc să aibă un copil la vârste înaintate. Dar visul de a avea un copil este adesea imposibil de indeplinit când condițiile fizice nu mai sunt optime.

TULBURARILE DE FERTILITATE ≠ INFERTILITATE

In majoritatea cazurilor în care există o dorință neîmplinită de a avea un copil, nu este vorba de infertilitate completă, ci de mai mulți factori care, acționând împreună, pot duce la o tulburare de fertilitate. Trebuie să ne amintim că perioada optima pentru concepție este de numai câteva zile din lună. Pentru apariția sarcinii este necesar ca procesele organismului să fie intr-o perfectă coodonare și să fie bine sincronizate între ele. Acestea includ un ciclu menstrual regulat, ovulația, fecundarea ovulului la nivelul trompei uterine, călătoria prin trompa uterina și implantarea ovulului fecundat în endometru. Aceste procese specifice, între care trebuie să existe o coordonare exactă, intampină numeroase obstacole in calea realizării unei sarcini viabile.

Cu PROfertil® female, aceste obstacole pot fi diminuate și posibilitatea obținerii unei sarcini viabile să fie mult îmbunătățită.

Cu PROfertil® female puteți:

  • Reveni la un ciclu menstrual regulat.
  • Optimiza maturizarea ovulului.
  • Îmbunătăți condițiile pentru nidare (implantarea ovulului fecundat).
  • Crea condiții optime pentru sănătatea embrionului chiar înainte de începerea sarcinii.

Cu PROfertil® female, femeile care suferă de sindromul ovarelor polichistice (SOP) pot:

  • Îmbunătăți parametrii biologici ai organismului pentru o concepție reusită.
  • Să iși pregatească organismul la un nivel optim pentru sarcină.